ijsgala

logo-adventures.gif
cancelled
showtime!

It's show time!

 

SKY organiseert jaarlijks een echt ijsgala, met licht, muziek, speciale choreografieën, mooie kostuums, prachtige decors en met medewerking van bekende (inter)nationale gastrijders. Ieder lid doet mee, van klein tot groot, van beginner tot gevorderd.

Jij kunt dan aan je ouder(s), verzorger(s), opa, oma, oom, tante en de rest van de familie en al je vrienden en vriendinnen laten zien wat jij al op het ijs kunt, samen met al je teamgenoten.

Hoe cool is dat!

Op 28 mei 2022 organiseren we eindelijk weer een echt ijsgala!

Het thema dit jaar is 'Fantasia'. Laat je verrassen door onze eigen schaats(t)ers, prachtige kleding, decorstukken, licht, muziek en (video)beelden tijdens dit spetterende ijsgala!

Er wordt veel geschaatst op mooie, romantische, spannende en opzwepende muziek. We hebben zelfs een Tilburgse topartiest weten te strikken om onze show nóg spectaculairder te maken, nl:

Kenny B

Naast onze eigen leden werken vele vrijwilligers (met name de ouders) voor en achter de schermen mee aan de organisatie van dit reuze project.

We hopen er samen een mooie show van te maken.

We hopen dat jij ook komt kijken naar dit mooie ijsgala.

Bestel snel je kaarten want: op = op

Hoe? klik op de poster boven deze tekst en je wordt doorgeleid naar de kaarten bestelpagina.

Tot 28 mei 2022!

Vorige ijsgala's:

 

In 2019 bestond onze vereniging 20 jaar!

Op 19 mei 2019 vierden we dit samen met iedereen met een feestelijke jubileumshow: 'Celebration'!

Op zaterdag 9 mei 2020 zouden we ons spetterend ijsgala ADVENTURES houden in het ijssportcentrum Tilburg. 

Bijna alle voorbereidingen waren getroffen, de decorstukken waren klaar en we hadden er ontzettend veel zin in.......

en toen kwam Corona. 

Als gevolg van de Corona pandemie moest sportbedrijf Tilburg de ijssporthal sluiten tot na onze showdatum, en onze leden konden niet meer trainen. We besloten daarom om ons ijsgala te verplaatsen naar het volgend schaatsseizoen, 2020/2021. Echter, ook dat seizoen gooide Corona roet in het eten. Omdat het  onmogelijk was om de voorbereidingen te treffen voor het gala, om de leden te laten trainen voor het ijsgala, en om grote groepen mensen in de ijshal te laten hebben we besloten om het ijsgala ook het vorige seizoen niet te organiseren.

Maar, goed nieuws: op 28 mei 2022 gaat het dan eindelijk gebeuren:

Een nieuw ijsgala, met thema Fantasia!

POSTER ijsgala 2022 Fantastia versie 3.jpg
celebration logo SKY.jpg

20

Foto's van ons laatste ijsgala (19 mei 2019): Celebration!

SKY Tilburg SKYTilburg schaatsvereniging voor kunstrijden en ijsgala Tilburg kunstschaatsen kunstrijden synchroon schaatsen tkv  ijsgala